Eladná régi gépét?

Bízza ránk használt gépeit, berendezéseit!

HASZNÁLT GÉP VÉTELE

Ha nem egy gép vásárlásán, hanem eladásán gondolkodik, nálunk akkor is jó helyen jár.

Az RS-Tech Kft. – igény szerint – használt gépe és komplett ipari berendezése eladását is elvégzi Ön helyett. Hogy gyorsan pénzéhez jusson, a használt gép adásvétele a legegyszerűbb út. Ne bajlódjon használt berendezése, gépe meghirdetésével, a vevő hosszas felkutatásával és alkudozással! Mi a megegyezést követően azonnal átvesszük feleslegessé vált eszközeit és versenyképes áron vásároljuk meg használt gépeit, berendezéseit!

HASZNÁLT GÉPEK ELADÁSA – ÖN HELYETT

Gépeit akár bizományosi szerződés formájában is értékesíthetjük, így még jobb árat kaphat régi eszközeiért. Megkeressük Önnek a lehető legjobb ajánlatokat az eladásra szánt gépeire.

Számtalan marketing eszköz áll rendelkezésünkre a sikeres értékesítés érdekében. Kapcsolatrendszerünk segítségével a megtaláljuk az Önnek megfelelő vásárlót. Ez a kulcsa az Ön sikerének! Az eladást követően, mindössze 18% jutalékot számítunk fel!

Üzeme bezárását, átalakítását tervezi? Profilváltás történt és gépei, berendezései feleslegessé váltak? Egy ipari gépe eladóvá vált? Jó helyen jár! Vegye igénybe szolgáltatásainkat. Amennyiben Önnek felesleges használt gépe van raktárában, értesítsen minket és munkatársaink szívesen segítenek a használt gép felvásárlásával kapcsolatban.

 

HASZNÁLT GÉPEK BESZÁMÍTÁSA

Feleslegessé, vagy korszerűtlenné vált egy eszköze és másikat vásárolna?

Nekünk ez sem probléma! Használt gépe értékét beszámítjuk a nálunk vásárolt berendezés árába. ezzel a konstrukcióval kényelmesen, gyorsan és jutányos áron teheti korszerűbbé üzemét, műhelyét.

Lépjen kapcsolatba velünk

Cím - telephely

2800 Tatabánya, Kőműveskert utca 5.

 

Telefonszám

+36 30 250 86 85

Email

rstech@rstech.hu

Írjon nekünk